Oplæg for fagpersoner og private

I de seneste år er der kommet fokus på, at man som forældre/lærer, har meget kontrol og indflydelse på børns adfærd, indlæring og trivsel. Gennem de redskaber som forskning i børn og unge giver os, kender de fleste forældre/lærere nu til det, at være 'hjernesmart' og har hørt at 'klog er noget, man øver sig på'. Vores oplæg viser tidens forskning og tænkning i kombination med vores viden indenfor børneneuropsykologi, udviklingspsykologi og læringsteorier. Vi elsker at tale og motivere voksne ved at give konkret indblik i, hvordan læringsprocesser -  både socialt og fagligt -  kan optimeres og eksekveres, med omsorg og omtanke.

Kontakt gerne klinikken for skræddersyede oplæg som passer lige til det, I søger viden om. Se et udsnit af de oplæg vi tilbyder her:

Den seje hjerne og det bankende hjerte - forældre, annette prehn, Sofie Münster, Louise Klinge

Den seje hjerne og det bankende hjerte - forældre

Denne workshop giver dig konkrete idéer til, hvordan du som forælder kan få dit familieliv i trivsel, ved at være forælder med brug af både hjertet og hjernen.

Den nyeste viden om børns udvikling bliver serveret nemt og forståeligt. Du vil gå fra workshoppen med viden om, hvordan børn indlærer bedst, og hvordan du som voksen nemmest kan lære fra dig og skifte gamle vaner ud. Workshoppen vil arbejde med konkrete situationer fra deltagernes hverdag, og alle vil gå hjem med idéer og gennemprøvede strategier.

Den seje hjerne og det bankende hjerte - fagfolk annette prehn, Sofie Münster, Louise Klinge

Den seje hjerne og det bankende hjerte - fagfolk

Denne workshop henvender sig til lærere og pædagoger med elever fra 0.kl -10 kl. Den nyeste forskning fra ind- og udland på undervisningsområdet bliver præsenteret i form af håndgribelige og konkrete eksempler, som kan omsættes direkte til praksis. Der vil undervejs blive brugt konkrete eksempler fra deltagernes hverdag og mulighed for at snakke forskellige scenarier igennem.

Elevdynamikker og klassetrivsel annette prehn, Sofie Münster, Louise Klinge

Elevdynamikker og klassetrivsel

Denne workshop giver konkrete redskaber til, hvordan man kan udvikle sunde klassedynamikker ved at bruge gennemtestede strategier, der sikrer langvarig klassetrivsel. Workshoppen kan bruges som en forebyggende indsats i forhold til mobning og til forståelse af elevens egen betydning og indflydelse på klassetrivslen.

Cool Kids/Chilled og Cool Kids ASF, Annette prehn, Sofie Münster, Louise Klinge

Angst og bekymring

Dette oplæg er en introduktion til klinikkens håndtering af angst og bekyrming hos børn g unge og henvender sig til forældre og fagpersoner. Her gennemgås, hvordan den adfærdsterapeutiske metode strukturerer det individuelle forløb.