Nyt fra KlinikNord i Helsingør

Cool Kids/Chilled – behandling for angst på KlininNord

Vi kan mærke en stigende interesse for vores Cool Kids og Chilled forløb for børn og unge på KlinikNord. Vi søger nu piger og drenge i alderen 6-19 år til at starte gruppeforløb eller individuel forløb op i august 2019. Cool kids er for børn mellem 6-12 år og Chilled for unge mellem 13-19 år og er en metode udviklet i Australien til at lære nye strategier for at overvinde og håndtere bekymringer og angst i hverdagen. Alle familier og børn skal først igennem en for-samtale og screening før det besluttes om et individuelt eller et gruppeforløb kan anbefales.

KlinikNord er nu flyttet ind på Stengade i Helsingør

I Industriforeningens hus på Stengade, tæt på stationen og parkeringsmuligheder er KlinikNord flyttet ind på 3. sal. Modsat lejemålet på Kongevejen har vi nu mulighed for at være flere terapeuter i gang på samme tid og vi har fundet os godt tilrette. 

Vi glæder os til at vise nye billeder fra KlinikNordher på hjemmesiden.

Træner søges til hjemmetrænings projekt i Høje Taastrup

Empatisk og frisk m/k’er med tålmodighed og overblik søges

Vi søger en eller flere friske og kvikke m/k’er til at være med til at udvikle en dreng der snart er 3 år efter ABA metoden. Det er et krav, at du skal have overblik og kunne arbejde struktureret, samtidig med at du skal kende til drengeunivers og kunne lide at lege. I dit arbejde vil du møde en glad og charmerende dreng som er glad for motoriske aktiviteter og så småt er begyndt at lege med legetøj og udpege ting. Vi træner med at bruge hans motivation til at indlære nye færdigheder trinvis, især indenfor sprog og sociale færdigheder.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være del af et tværfagligt team omkring barnet og vil modtage jævnlig supervision. Det er ikke et krav, at du har tidligere erfaring med at arbejde med børn med autisme, men du skal have mod på at lære nyt og være god til at modtage supervision og arbejde struktureret. Stillingen kræver også et tæt samarbejde med familien og skal primært foregår i familiens hjem i Høje Taastrup. Projektet er bevilget af Høje Taastrup Kommune gennem loven om hjemmetræning.

Arbejdstiden vil være tirsdage og torsdage fra 08:30 til 12:00.

Ansøgninger og yderligere information: jensen@kliniknord.dk vedlæg CV med foto og referencer. 

Ansættelse hurtigst muligt.

Kærlig talt

Mette og Naja var på Kærlig Talt kursus i april. Kærlig Talt er et manual baseret redskab for udskolingen. Det er et interaktivt manual baseret undervisningsforløb, som sætter relationer, kommunikation og svære følelser på dagsordenen i de ældste klasser, dette sikre en bedre dynamik og samhørighed i klasserne. KlinikNord tilbyder at komme ud på skoler og undervise klasser eller fortælle om Kærlig Talt på lærerværelser eller i forældregrupper. Læs mere om kærlig talt her:

http://www.projektkaerligtalt.dk/hvad

KlinikNord holdt oplæg på ABA foreningens landsmøde

Naja holdt oplæg på ABA foreningens landmøde i juni om: Læringsteorier og ABA. Oplægget handlede om hvordan nyere læringsteorier: Synlig læring, Co-teaching samt Louise Klinges forskning om lærernes realtionskompetancer kan kombineres med ABA teknikker og tilgange.

https://aba.nemtilmeld.dk/14